Bruno Rocco (NL)

Bruno Rocco (NL)

Bruno Rocco Miletic is een geboren en getogen Rotterdammer met Kroatische roots. Als zanger wordt hij geïnspireerd door Amerikaanse grootheden als Springsteen, Dylan, Cash en Van Morrison. In november komt zijn nieuwe EP getiteld ‘Lonely Rider’ uit. Het liedje ‘The Ride’, afkomstig van deze EP, is gebruikt in de Amerikaanse short independent movie getiteld ‘The Ride’.

Bruno schrijft persoonlijke nummers waar in hij zoekt naar antwoorden op de vraagstukken die hij tegenkomt op zijn levenspad. Zijn donkere stem neemt je mee langs vijf songs die zowel een intiem als een filmisch en uitgestrekt karakter hebben. Bruno heeft een karakteristieke stem met een rauw randje, die je zou kunnen doen denken aan Eddie Vedder.

Het is één van Rocco’s grote dromen om mee te werken aan de soundtrack van een grote film. Dat hij met zijn nieuwe muziek de juiste weg is ingeslagen, blijkt uit het feit dat de track ‘The Ride’ is gebruikt voor de Amerikaanse short independent movie ‘The Ride’. Deze samenwerking kwam tot stand via Instagram, waar Rocco een screenshot van de film zag en daar op reageerde.

EP ‘Lonely Rider’ komt op 6 november 2015 uit in de Benelux. Beluister de eerste tracks alvast via Bruno’s website.

Bekijk de video voor de single ‘Lonely Rider via Youtube. Bruno nam de prachtige beelden op in de streek Dalmatië in Kroatië.

www.brunoroccomusic.com

October 29, 2015