Bruno Rocco (NL)

Bruno Rocco (NL)

‘Crossing the Line’ is de titel van de nieuwe single van Bruno Rocco, die zal verschijnen op 22 april 2021. Het liedje gaat over het levensverhaal van een man die het gevoel heeft te falen. Hij zit vol frustraties en kan geen rust vinden. Waar hij ook komt, het gaat altijd mis. 

Bruno zag voor zich hoe de videoclip van ‘Crossing the Line’ zich zou afspelen in een oude, verlaten fabriek. Hij vertelt: “Na lang zoeken vond ik de Enka fabriek in Gelderland, en het leek mij een mooie locatie om het proberen. Het tweede gedeelte van de video is opgenomen in de Vasim fabriek in Nijmegen. In clip is te zien hoe de zanger iets duidelijk probeert te maken, waarop de boxer reageert met kracht en woede. De kickboxer is een hele goeie vriend van mij, met wie ik al jaren samen train.

Bekijk de clip via: https://youtu.be/JMaQ0Y9kemI

‘Crossing The Line’ is afkomstig van Bruno’s nieuwe album dat later dit jaar zal verschijnen. De nieuwe muziek gaat verder waar zijn laatste album ‘Lonely Rider’ uit 2015 ophield. Op het nieuwe album zal de muzikant verder de diepte ingaan met een grotere en volwassenere sound. Bruno schrijft persoonlijke nummers waar in hij zoekt naar antwoorden op de vraagstukken die hij tegenkomt op zijn levenspad.

Bruno Rocco Miletic is een geboren en getogen Rotterdammer met Kroatische roots. Als zanger wordt hij geïnspireerd grootheden als Bruce Springsteen, Pearl Jam, Chris Stapleton, Johnny Cash, Elvis Presley, Van Morrison en Bob Dylan.

https://brunoroccomusic.com/

April 22, 2021