Delise (NL)

Delise (NL)

Delise maakt eigenwijze Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Telkens staat haar heldere stem, gitaar en boodschap van het liedje centraal. Delise wil haar luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken.

Delise is geboren in Den Haag en groeide op in een dorpje onder de rook van Alphen aan den Rijn. Als snel kreeg ze een hart voor zingen en liedjes schrijven en haar talent bleef niet onopgemerkt. Toch koos ze om zich te richten op een baan als jurist. Na een burn-out besloot ze eind 2016 zich weer volledig te richten op muziek. Al snel liep het storm; zo werd ze begin 2017 door Giel Beelen uitgenodigd om op te zingen op het Museumplein, stroomden de optredens binnen en schreef ze vele gepersonaliseerde liedjes op aanvraag.

In 2018 lanceert ze haar album ‘Bladzijde 1’ naar het gelijknamige liedje dat gaat over haar terugkeer naar de muziek. Wil je weten hoe dat verhaal verder gaat? Kom dan naar de release op zaterdagmiddag 6 oktober in Theater Castellum. Voor wie houdt van een mix van Nielson, Christine and the Queens en Stromae, is dit écht een aanrader! So stay tuned!

www.delisemusic.nl

August 16, 2018