Samantha Martin & Delta Sugar (CA)

Samantha Martin & Delta Sugar (CA)

‘Run To Me’ is het nieuwste album van Samantha Martin & Delta Sugar en leverde de band in hun thuisland Canada maar liefst vier nominaties op voor de Maple Blues Awards. Waaronder die van “Album of The Year” en “Female Vocalist of The Year”. In het voorjaar van 2019 komt ‘Run To Me’ officieel uit in de Benelux. In mei van dit jaar speelt Samantha Martin & Delta Sugar op het Moulin Blues Festival.

Samantha Martin & Delta Sugar staat voor soulvolle zang met een mooi rafelrandje en een stevige begeleidingsband, die met de blazerssectie een soulgevoel weet neer te zetten dat zo uit Memphis lijkt te komen.

De doordringende teksten, sterke melodieën en pakkende harmonieën, doen denken aan de soul- en bluesklanken van Stax Records en artiesten als Leon Bridges, Sharon Jones en Lee Fields. Hoewel Samantha Martin solo een enorme vocale krachtpatser is, bewijst zij samen met haar Delta Sugar ‘co-vocalisten’ Sherie Marshall en Mwansa Mwansa dat het geheel groter is dan de som der delen.

Na meer dan 170 shows gespeeld te hebben in Noord-Amerika, richten Samantha Martin & Delta Sugar in 2019 hun peilen op Europa waar ze maar liefst 44 optredens zullen doen in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Slowakije, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, en Frankrijk.

Samantha Martin & Delta Sugar live:

21 februari Menen, CC De Steiger BE
24 Februari Eindhoven, Rozenknop NL
27 Februari Verviers, Spirit of 66 BE
28 februari Oostende, Manuscript BE
4 mei Ospel, Moulin Blues Festival NL

Home

January 29, 2019