De primaire rock van Peter Kernel

De primaire rock van Peter Kernel

thrill_addict_web_6Je weet dat je iets niet zou moeten doen, maar je doet het toch. Je maakt er een puinhoop van en zegt tegen jezelf “Dit moet ik echt niet meer doen”, maar toch doe je het nog een keer, en opnieuw… Dat is ‘Thrill Addict’.

Het nieuwe album van Pieter Kernel gaat over het nemen van risico’s en erachter komen hoe je je leven vorm kunt geven. Fouten, verkeerde keuzes en consequenties. In de spiegel kijken, vragen stellen en uitzoeken hoe je het best voor jezelf en de mensen om je heen kunt zorgen.

Peter Kernel is het duo Barbara Lehnhoff (Canada) en Aris Bassetti (Zwitserland). De twee ontmoetten elkaar op de Visual Communications and Design School in Lugano. Ze hadden jarenlang een hekel aan elkaar tot hij haar baanbrekende film installaties ontdekte en zij zijn muziek. Ze besloten samen aan een experimentele musical van Barbara te werken en werden verliefd.

De verliefdheid resulteerde in een creatief samenwerkingsverband: Peter Kernel was geboren. Het duo maakt muziek die iedereen zou kunnen maken. Fundamenteel en instinctief, een beat, een paar woorden en veel lawaai. Primaire Rock. ‘Thrill Addict’ komt op 19 januari 2015 uit in de Benelux.

www.peterkernel.com

Album teaser: http://youtu.be/4BEr4zJDJ90

Pre order het album via: https://peterkernel.bandcamp.com/album/thrill-addict

About Jessica de Wal