Mark Blomsteel – Different Just The Same

Mark Blomsteel – Different Just The Same

Valentin Ocheda‘Different Just The Same” is de catchy nieuwe single van Mark Blomsteel. Het is de tweede single van het nieuwe album ‘Crank It’ dat in september 2014 uit zal komen. De single is geschreven door songwriting trio Shane Decker, Bobby Pinson en Don Pfrimmer.

Mark Blomsteel, geboren en getogen Rotterdammer woont en werkt sinds 2009 in het kloppende hart van de country muziek: Nashville, TN.

Mark’s unieke zang, die hier een daar aan James Taylor doet denken, gecombineerd met hedendaagse country en pop invloeden blijken een schot in de roos in Amerika. Zijn reputatie en muziek zijn ook in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Hij trad op bij Radio 2, 3FM, Omroep Brabant en RTV Rijnmond. In 2012 werd Mark beloond met een Dutch CMA Award voor Single Van Het Jaar voor zijn single ‘What’s That Cowgirl See In Me.’

Top country artiest Jason Aldean over Mark: “I can’t say that before Mark I had ever heard of a Dutch country musician before. He’s got all the facets to go all the way though.”

 

 

About Jessica de Wal