Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa05/itsallhappening.nl/httpdocs/wp-includes/post-template.php on line 284

Nieuw album en cd presentatie Artvark

Nieuw album en cd presentatie Artvark

Artvark2013Voor hun vijfde album halen de mannen van Artvark ditmaal hun inspiratie uit de blues. Na de vrijage met soprano Claron McFadden op het album Sly Meets Callas, een meermalen met maximaal aantal sterren gewaardeerd funky soort chamber jazz met poëzie, wroeten ze ditmaal diep in het brede spectrum van de blues, op zoek naar verhalen die zich het beste door saxofoons laten vertellen. Verhalen zoals de Bank Account Blues, No Sweat, Crocodile Tears, Storm at Sea en From the Cold into the Dark.

De titel van het nieuwe album wordt bekend gemaakt tijdens Mijke’s Middag (Radio 6) op vrijdag 15 november tussen 16 en 19 uur. Artvark zal in de uitzending een aantal stukken live spelen.

De officiële cd release is op zondag 17 november in de North Sea Jazz Club te Amsterdam. Zie www.northseajazzclub.com/event/artvark/ en ook www.artvarksq.com

Vanaf januari doet Artvark, samen met acteur John Buijsman, 25 theaters aan met de muziektheatervoorstelling ‘Het Polderbeest’ waarin volop muziek van dit album is te horen.

About Jessica de Wal