Snowapple moedigt aan om voor jezelf op te komen met nieuwe single ‘Wrong Feet’

Snowapple moedigt aan om voor jezelf op te komen met nieuwe single ‘Wrong Feet’

Snowapple inspireert om voor jezelf op te komen en waar nodig het gevecht aan te gaan. De band doet dit met hun inzet voor vrouwenrechten én via hun nieuwe muziek. 

Met ‘Wrong Feet’ wil Snowapple vrouwen aanmoedigen niet altijd degene te zijn die de vrede bewaart en te zorgen dat iedereen het fijn heeft. ‘Wrong Feet’ is de titeltrack van het nieuwe album dat dit voorjaar door ZIP Records wordt uitgebracht. Beluister ‘Wrong Feet’ via de streamingdiensten: https://presave.io/t/wrongfeet.

De ‘Wrong Feet’ videoclip komt volgende maand uit. Snowapple maakte deze video in samenwerking met de Libanese cinematograaf Shadi Chaaban.

In het voorjaar van 2021 zal Snowapple voor de tweede keer het Jardin Rouge festival organiseren in samenwerking met theater De Roode Bioscoop in Amsterdam. Jardin Rouge is een dynamisch festival met wisselende workshops overdag en een avondvullend programma waarbij alle ruimtes van het Amsterdamse theater gebruikt worden door verschillende acts en artiesten uit alle windstreken. De eerste editie van het festival vond plaats in maart 2020.

Hou de website www.snowapple.nl in de gaten voor het laatste nieuws rondom de aankomende editie van Jardin Rouge in mei.

About Jessica de Wal