Tamara Woestenburg brengt stemmige ode aan Leonard Cohen

Tamara Woestenburg brengt stemmige ode aan Leonard Cohen

004-tamara-web

The Devil And The Roundabout’ is de tweede single van ‘The Colony’, het nieuwe album van Tamara Woestenburg. Een glansrol in de video clip is weggelegd voor de Rotterdamse cultheld Harry Merry.

‘The Devil And The Roundabout’ is Tamara’s ode aan Leonard Cohen. Zijn muziek inspireerde haar bij het schrijven van de donkere track die vertelt over een ontmoeting met de duivel op een kruispunt in het leven. Tamara nam ‘The Devil And The Roundabout’ op samen met de Amerikaanse producer Kramer (bekend van onder andere de Pulp Fiction soundtrack, Daniel Johnston, Low en Sufjan Stevens).

‘The Colony’ is een compromisloos album dat bestaat uit tien liedjes die schimmige folk, elektronica en neo-klassieke pop feilloos in elkaar doen overlopen en laten zich beluisteren als een meisjesboek met een rauw randje. Het album werd afgelopen zondag aan het publiek gepresenteerd met een drietal release concerten in de toren van de Laurenskerk in Rotterdam.Tamara zal de komende maanden optreden in onder andere Breda, Bergen op Zoom en Apeldoorn.

‘The Colony’ is deze week op vinyl en als download uitgekomen via Sonic Rendezvous.

www.tamarawoestenburg.com

About Jessica de Wal