De rauwe inspiratie van Subterranean Street Society

De rauwe inspiratie van Subterranean Street Society

11908892_787585888027247_951454178175888339_o

Straatmuzikant Louis Puggaard-Müller maakt geen gebruik van de gebaande paden en bouwt een uiteenlopend curriculum vitae op. Een bejubelde plek als frontman van de legendarische Deense band Hyldemor, een leven als muzikant in de straten van Europa, een optreden aan tafel bij PAUW en in het najaar van 2016 onder de noemer Subterranean Street Society dan eindelijk de release van zijn eerste solo album getiteld ‘I’ll Leave Me Before You Do’.

Geboren en getogen in Kopenhagen, tourde de nu in Amsterdam wonende Louis de afgelopen drie jaar via Interrail langs verschillende grote Europese steden. Samen met een vriend leefde hij van de inkomsten van de dag. Louis vertelt: “De straat als podium is voor mij mijn belangrijkste levensles geweest. Het is een uitdaging om mensen te kunnen raken door middel van vluchtig contact.  Als ze in het voorbijgaan mijn muziek horen, stil blijven staan en aandachtig luisteren, geeft dat enorm veel voldoening”.

De rauwe inspiratie van het leven als straatmuzikant klinkt door op het album ‘I’ll Leave Me Before You Do’. De tien songs nemen je mee langs emoties en situaties die je recht in het hart raken. Het album is een ode aan verloren liefdes en de verschillende facetten van hartzeer.

‘I’ll Leave Me Before You Do’ komt op 16 september 2016 via de bekende digitale kanalen. Een handgemaakt, gepersonaliseerd exemplaar van het album is te bestellen via de Subterranean Street Society website.

www.subterraneanstreetsociety.com

About Jessica de Wal