Pro Music Creator geselecteerd als ALPHA-kandidaat op Web Summit Dublin

Pro Music Creator geselecteerd als ALPHA-kandidaat op Web Summit Dublin

Official_logo_squareDe Nederlandse start up Pro Music Creator is na een strenge selectie geselecteerd als kandidaat van het ALPHA-programma op Web Summit Dublin 2015. Web Summit is een jaarlijkse conferentie die georganiseerd wordt waarop de CEO’s en bedenkers van de grootste bedrijven, samen met investeerders, op zoek gaan naar nieuwe technische ideeën om in te investeren.

Pro Music Creator zal tijdens Web Summit zichzelf presenteren aan investeerders, media en andere geïnteresseerden. In de weken voorafgaand aan de conferentie krijgt Pro Music Creator een Startup Mentor toegewezen die zal helpen met alle voorbereidingen. Chris Kroon, eigenaar en bedenker van Pro Music Creator is erg trots: “Het feit dat we voor het ALPHA-programma van Web Summit zijn geselecteerd is een grote stap richting een positieve toekomst voor Pro Music Creator. Ik kan niet wachten tot de eerste nummer 1 hit op Pro Music Creator wordt gemaakt.”

ALPHA-programma

Omdat de technische wereld nooit stil staat biedt Web Summit een mogelijkheid om startups een kans te geven zich te presenteren op de conferentie. Uit duizenden aanmeldingen worden elke week 25 startups geselecteerd die hun idee mogen pitchen via Skype. Van die 25 startups krijgt slechts 10 procent daadwerkelijk een ticket voor het ALPHA-programma. Pro Music Creator is hiervoor geselecteerd en zal dus te vinden zijn op Web Summit 2015.

Pro Music Creator meets Web Summit

Web Summit wordt dit jaar gehouden op 3 tot en met 5 november 2015. Er komen jaarlijks rond de 22.000 mensen naar de conferentie om op zoek te gaan naar de nieuwste ideeën op technisch gebied. Op de conferentie komen meer dan 1000 bekende sprekers van grote bedrijven. Zo komen dit jaar onder andere de co-founder van Instagram en de CTO van Facebook spreken over hun succes. Web Summit wordt dan ook niet voor niks ‘the best technology conference on the planet’ genoemd, zoals de website aangeeft.

www.promusiccreator.com

www.websummit.net

About Jessica de Wal