Ready In Time: album presentatie Matt Epp op 28 januari 2016 in Q-Factory

Ready In Time: album presentatie Matt Epp op 28 januari 2016 in Q-Factory

MattEpp_JSquires024col

In de Benelux is Matt Epp nog een redelijk nieuwe naam, in thuisland Canada bracht de singer songwriter al acht albums uit. Het laatste album ‘Ready In Time’ komt in januari 2016 eindelijk bij ons uit.

Het leven van Matt is van jongs af aan constant in beweging geweest. Hij woonde op afgelegen prairies en in grote steden. Hij verkende al liftend Noord Amerika en voelde zich ook thuis in Spanje, waar hij een tijd woonde. Zijn levenservaring maakt van Matt een bijzondere performer die je meteen meetrekt in zijn wereld en je het gevoel geeft dat je hem en zijn muziek al jaren kent.

‘Ready In Time’ is, met een speelduur van krap een half uur, kort van lengte. Maar de 8 heerlijke songs blijven lang in je hoofd hangen. Het album daagt de luisteraar uit om de wereld met een frisse blik te bekijken.

Matt Epp’s talent voor songwriting en storytelling maken diepen indruk met tracks als ‘Let Her Know’ (geïnspireerd door de orkestrale pop van McCartney) en ‘Hard To Say’ een Americana-achtige track die het verhaal vertelt van de opa van Matt die in de vorige eeuw naar Canada emigreerde. Hoogtepunt van het album is misschien wel ‘North Star’. De afsluiter van het album is een opbeurende ode die je aanspoort je eigen pad te volgen.

Op donderdag 28 januari 2016 zal Matt Epp ‘Ready In Time’ live presenteren in

Q-Factory, Amsterdam. De toegang is gratis.

 

www.mattepp.com

www.facebook.com/matteppmusic

About Jessica de Wal