Sivert Høyem deelt in nieuwe clip persoonlijke beelden uit de studio

Sivert Høyem deelt in nieuwe clip persoonlijke beelden uit de studio

‘Run Away’ is de nieuwe single van Sivert Høyem. Vandaag komt ook de bijbehorende videoclip uit. In de beelden zien we Sivert met zijn band aan het werk in de studio. De emoties die horen bij het schrijven en opnemen van nieuwe muziek zijn bijna voelbaar in deze persoonlijke video.

De Noorse zanger vertelt over het opnameproces: “We hebben ‘Run Away’ in september opgenomen tijdens een intensieve week in de studio met mijn begeleidingsbandWe namen het liedje in twee of drie takes samen op, en hebben daarna maar een paar dingetjes toegevoegd. Ik geloof in het zoveel mogelijk behouden van de rauwe en directe sfeer in de muziek, en er niet te lang aan te schaven”. Hij vervolgt: “Het is vijf jaar geleden dat we voor het laatst samen in de studio waren, en de afgelopen maanden waren we natuurlijk meer geïsoleerd dan ooit tevoren. Het was geweldig om weer samen muziek te kunnen maken.”

‘Run Away’ is de eerste single van de nieuwe EP ‘Roses of Neurosis’ die uitkomt op 12 februari 2021. Na het album ‘Sleepwalking Man’ uit 2016 en de live registratie ‘Live At Acropolis’ uit 2017 is dit het eerste nieuwe solomateriaal van Sivert Høyem.

Høyem staat bekend om zijn opmerkelijke stem en meeslepende optredens, als soloartiest en als frontman van Madrugada. Tijdloze hits als ‘Prisoner Of The Road’, ‘Sleepwalking Man’, ‘Moon Landing’, ‘Into The Sea’ en de Madrugada klassieker ’Majesty’, hebben hem een ​​groot publiek opgeleverd, zowel in als buiten zijn thuisland Noorwegen.

http://siverthoyem.com/

About Jessica de Wal