Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa05/itsallhappening.nl/httpdocs/wp-includes/post-template.php on line 284

Sivert Høyem presenteert nieuwe single ’Sleepwalking Man’ op 27 november

Sivert Høyem presenteert nieuwe single ’Sleepwalking Man’ op 27 november

SH_single-sleepwalkinman-2400X2400’Sleepwalking Man’ is de eerste single van ’Lioness’, het nieuwe album van de Noorse Sivert Høyem (bekend van Madrugada) dat op 1 februari 2016 zal verschijnen.

’Sleepwalking Man’ is een goed visitekaartje voor’Lioness’ dat naar verluid een sfeervol en melodieus album is geworden. Toegankelijker dan Sivert’s vorige albums, maar nog steeds met het donkere randje dat kenmerkend is voor Høyem’s muziek. ’Sleepwalking Man’ werd opgenomen in Oslo. De productie is in handen van Sivert, Christer Knutsen en Bjarne Stensli. De single is gemixed door de Amerikaanse Grammy winnaar Tchad Blake (Arctic Monkeys, Elvis Costello, Sheryl Crow, Tom Waits, U2).

In december tourt Sivert Høyem door Duitsland in het voorprogramma van landgenoten Katzenjammer. In het voorjaar van 2016 zal Sivert in de Benelux gaan touren. Met Madrugada speelde Sivert in de jaren ’00 op grote festivals als Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop en RockWerchter. Solo stond Sivert onder andere op Eurosonic en Into The Great Wide Open (2014).

www.siverthoyem.com

www.facebook.com/sivert.hoyem

Spotify: https://open.spotify.com/album/3b3Fy732nQAyF3xAZpB7kt

Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/sleepwalking-man-single/id1059137572?app=music&ign-mpt=uo%3D4

About Jessica de Wal