Snowapple moedigt aan om voor jezelf op te komen met ‘Wrong Feet’, videoclip nu uit

Snowapple moedigt aan om voor jezelf op te komen met ‘Wrong Feet’, videoclip nu uit

Snowapple inspireert om voor jezelf op te komen en waar nodig het gevecht aan te gaan. De band doet dit met hun inzet voor vrouwenrechten én via hun nieuwe muziek. Met ‘Wrong Feet’ wil Snowapple vrouwen aanmoedigen niet altijd degene te zijn die de vrede bewaart en te zorgen dat iedereen het fijn heeft. ‘Wrong Feet’ is de titeltrack van het nieuwe album dat dit voorjaar door ZIP Records wordt uitgebracht.

De ‘Wrong Feet’ videoclip is gemaakt door Snowapple in samenwerking met Shadi Chaaban, een Libanese cinematograaf. De hoofdrol is weggelegd voor twee paar voeten van een mime actrice en een danseres, in een spel tussen licht en donker. De video laat zien dat ieder mens altijd maar een klein deel van zichzelf toont aan de buitenwereld, en hoe dat ineens om kan slaan. Bekijk de videoclip via: https://youtu.be/QJ57hFx61Ro.

In het voorjaar van 2021 zal Snowapple voor de tweede keer het Jardin Rouge festival organiseren in samenwerking met theater De Roode Bioscoop in Amsterdam. Jardin Rouge is een dynamisch festival met wisselende workshops overdag en een avondvullend programma waarbij alle ruimtes van het Amsterdamse theater gebruikt worden door verschillende acts en artiesten uit alle windstreken. De eerste editie van het festival vond plaats in maart 2020.

Beluister ‘Wrong Feet’ via: https://open.spotify.com/track/4LQbgaQrYS6eA7SyApV5X4?si=r1MlPzGFQXuf94Y0tJI1LQ

www.snowapple.nl
www.jardinrouge.nl

About Jessica de Wal