Zagar – Space Medusa Remixes

Zagar – Space Medusa Remixes

artworks-000058440801-4ggvxn-originalŽagar, de koploper van de Oost-Europese elektronische muziek scene, brengt een remix EP uit van de sci-fi soul track ‘Space Medusa’.

‘Space Medusa’ is de eerste single van het nieuwe album ‘Light Leaks’. Een album dat je meevoert langs extensieve filmische droombeelden, begeleid door een perfecte mix van vintage synthesizerklanken en vocoders in de stijl van Kraftwerk. ‘Light Leaks’ heeft veel indruk gemaakt bij muziek blogs en radiostations over de hele wereld.

De single ‘Space Medusa’ is een perfect visitekaartje van de kosmische wereld die het Hongaarse Žagar gecreëerd heeft op het album. Een wereld die een oneindige mogelijkheid biedt aan een frisse groep producers zoals Headshotboyz, Belle Belle en Add2Basket. De producers maakten ieder een eigen versie van ‘Space Medusa’ en verkennen in hun remixes het brede universum van glitch hop tot experimentele house.

‘Space Medusa’ wordt begeleid door een prachtige videoclip. Een ambitieus, sci – fi geïnspireerd project, geschoten in Barcelona met behulp van een succesvolle crowdfunding campagne waarmee meer dan 4000 euro werd opgehaald. Bekijk de ‘Making Of Space Medusa’ via: http://youtu.be/vJS0DAgmmPs

‘Space Medusa’ komt in de Benelux uit via Mole Listening Pearls/ Bertus/ Gnukie.

www.zagarmusic.com

About Jessica de Wal