Snowapple viert kleurrijk releasefeestje op 6 juni in Rolling Rock Kitchen aan het IJ 🌞

Snowapple viert kleurrijk releasefeestje op 6 juni in Rolling Rock Kitchen aan het IJ 🌞

In juni komt ‘Wexico’ uit, het nieuwe album van de Amsterdams / Mexi​caanse band​ Snowapple. Op woensdag 6 juni start hun zomertoer langs een tal van speciale plekken in Europa. De eerste stop is de bijzondere Rolling Rock Kitchen aan het IJ in Amsterdam-Noord.

Cross-cultureel en intercontinentaal

Snowapple is een cross-culturele en intercontinentale groep bestaande uit multi-instrumentalisten en zangers uit Amsterdam en Mexico stad. Ze hebben een eigen, unieke stijl die omschreven wordt als pop/folk/opera/avant-garde-cumbia.

Festivalachtige hang-out

Rolling Rock Kitchen is een lekkere, festivalachtige hang-out aan het IJ waar de bekende modefotograaf Ron Tetteroo de scepter zwaait. Een creatieve plek voor live muziek en lekker eten, supergeschikt om de release van het kleurrijke ‘Wexico’ album te vieren.

Zwoele zomeravond

Het releasefeestje op 6 juni belooft een zwoele, Latijns Amerikaanse zomeravond te worden met opzwepende muziek, Mexicaans getint eten & drinken en dj’s die je met hun bijzondere vinylcollecties meenemen op een reis naar magische plekken. Speciaal voor deze avond zal de bekende Cumbia band La Banda Fantastica (Alta Cumbia Nite) ook optreden.

‘Wexico’

‘Wexico’ is de eerste release die Snowapple samen met de Mexicanen uitbrengt. Het album komt officieel uit op 8 juni maar zal op 6 juni al exclusief verkrijgbaar zijn tijdens de releaseparty. Het album is opgenomen in Mexico in de studio’s van bevriende muzikanten. Naast zeven eigen liedjes, waaronder de zomerse single ‘Baby Blue’ is er op ‘Wexico’ ook ruimte voor de Colombiaanse traditional ‘Pescador’, door Snowapple uitgevoerd in een “Spaghetti Western” versie.

Praktische informatie Snowapple ‘Wexico’ release party

Woensdag 6 juni 2017
17:00 uur – 01:00 uur
Optreden Snowapple: 20.00 uur – 21.30 uur
Rolling Rock Kitchen, Distelweg 451, 1031 HD Amsterdam
Entree € 10,- voorverkoop via https://snowapple.stager.nl/web/tickets/228356
Route:  Pont Tasmankade – Distelweg, Rolling Rock Kitchen bevindt zich 50 meter naast de pont.
Pont Centraal station – Buiksloterweg, vanaf daar 5 minuten fietsen.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1650686261712090/
Website: www.snowapple.nl 

About Jessica de Wal