Componist Jacco Wynia en animator Bram Knol maken ‘Climate Changes’ tastbaar met EP en video

Componist Jacco Wynia en animator Bram Knol maken ‘Climate Changes’ tastbaar met EP en video

‘Climate Changes’ is de titel van de nieuwe EP van neo-klassieke componist, pianist en multi-instrumentalist Jacco Wynia. Samen met animator Bram Knol brengt hij het onderwerp tot leven in beeld en geluid. De EP wordt gevormd door het drieluik ‘Strong Coming’, ‘Climate Changes’ en ‘No Way Round’ die Bram Knol verwerkte in de ‘Climate Changes’ animatievideo. Bekijk de video op Youtube: https://youtu.be/NEQzbZLoZGc

Jacco Wynia licht toe: “’Climate Changes’ is geen eindeloze discussie zoals we die we al te vaak tegenkomen, maar gewoon muziek en beeld die het thema tastbaar maken. Zodat de waarnemer zelf kan voelen wat het met hem/haar doet.

‘Muziek gaat voor mij over verbinden. Verbinden met elkaar, met de natuur, en met jezelf’. Dit is het eerste wat je leest wanneer je op de website van Jacco Wynia terecht komt. Dit wordt tastbaar op verschillende manieren: door de videoclips en foto’s die gemaakt zijn van pianospel in de natuur. Door een persoonlijke videoserie over het thema ‘discomfort’. De EP ‘Climate Changes’ is een logisch vervolg op dit thema. Verbinden doet Jacco Wynia ook tijdens zijn live concerten. Op 22 november treedt hij op in de Statenzaal in Zwolle, georganiseerd door Hedon. Meer informatie en kaartverkoop: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/26888/jacco-wynia.

Componist, pianist en multi-instrumentalist Jacco Wynia maakt ‘eenvoudige muziek om complexe emoties te verwerken’. Zijn tweede album ‘Discomfort’ is uitgekomen op 15 maart 2019. Het album is geproduceerd door Gijs van Klooster, de vaste producer van Joep Beving. Diverse tracks van het album zijn opgenomen in de populaire Spotify playlists ‘Calm & Focused’ en ‘New Music Friday’.

Bekijk de ‘Climate Changes’ video op Youtube. Beluister de EP op Spotify of Apple Music.

Meer informatie: www.jaccowynia.com

About Jessica de Wal