Stillwave (NL)

Stillwave (NL)

De drie jongens van Stillwave kwamen elkaar 2 jaar geleden tegen in het Utrechtse studentenleven. Volledig autodidact op muzikaal gebied en niet gehinderd door enige kennis van de muziekindustrie besloot het trio een band te starten en de wereld in te trekken hun muziek. Na het afronden van hun masters zullen de jongens zich deze zomer volledig op de muziek storten.

Stillwave is een jonge, ambitieuze band die bestaat uit zanger en bassist Marcel Jongejan, gitarist Michaël van Putten en drummer Adriaan Hogervorst. Het trio maakt muziek recht vanuit het hart en slaagt er met slimheid en kunde in hun muziek bij een breed en internationaal publiek op te laten vallen.

Sinds de oprichting in 2012 bouwt Stillwave met een sneltreinvaart aan hun naamsbekendheid. De band speelde meer dan 60 shows in bekende zalen als Tivoli De Helling, Simplon en De Peppel en brengt op 22 mei hun zelfgetitelde EP Stillwave uit. Dit wordt gevierd met een releaseparty in Ekko. Bevriende acts Bodypolitics en Jor Mesin delen het podium met Stillwave.

August 22, 2014