Bruno Rocco brengt ‘Hard Times’ uit, vierde single van gelijknamig album

Bruno Rocco brengt ‘Hard Times’ uit, vierde single van gelijknamig album

Vandaag brengt Bruno Rocco de nieuwe single ‘Hard Times’ uit. Het is de vierde single van het gelijknamige, nieuwe album.

The promises are broken, when wars are waged”

‘Hard Times’ is een sociaal maatschappelijk nummer dat gaat over de tijd waarin we nu leven. ‘Hard Times’ reflecteert op wat zich de laatste tijd afspeelt op het wereldtoneel en hoe wij daar mee omgaan. Denk aan de Black Lives Matter protesten in Amerika en de grote demonstraties in Rotterdam en Brussel tegen de coronamaatregelen en de oorlogen in onder andere Syrie en Jemen.

Toen de oorlog in Oekraïne uitbrak, voelde Bruno Rocco, zelf ook met Oost-Europese roots, dat hij iets moest doen met de indringende beelden die hij in de media zag. Hij vertelt: “Ik heb voor deze clip alleen rauwe en echte beelden gebruikt, afkomstig van verschillende mediabronnen. De koppeling met de lyrics van ‘Hard Times’ zorgt er voordat de boodschap versterkt wordt.

Bekijk de video op Youtube: https://youtu.be/7yzgb5Ry52I

‘Hard Times’ is het langverwachte, nieuwe album van Bruno Rocco. De nieuwe muziek gaat verder waar zijn laatste album ‘Lonely Rider’ uit 2015 ophield. Op ‘Hard Times’ gaat de muzikant en gitarist verder de diepte met een stevigere en volwassenere sound. Bruno schrijft persoonlijke nummers waarin hij zoekt naar antwoorden op de vraagstukken die hij tegenkomt op zijn levenspad.

Bruno Rocco Miletic is een geboren en getogen Rotterdammer met Kroatische roots. Als zanger wordt hij geïnspireerd grootheden als Bruce Springsteen, Pearl Jam, Chris Stapleton, Johnny Cash, Elvis Presley, Van Morrison en Bob Dylan.

Meer informatie:
https://brunoroccomusic.com/
https://www.facebook.com/brunoroccomusic

About Jessica de Wal