IBTV presenteert ‘Dichter Bij Ons Live’ een boordevol programma met poëzie, spoken word en muziek op vrijdag 21 mei

IBTV presenteert ‘Dichter Bij Ons Live’ een boordevol programma met poëzie, spoken word en muziek op vrijdag 21 mei

Op vrijdag 21 mei trakteert Amsterdams’ nieuwste TV zender IBTV de kijker op een gevarieerd en avondvullend programma vol met poëzie, spoken word en live muziek, vanuit de Meevaart aan de Javastraat. De uitzending is tussen 18.00 en 21.00 uur live te volgen via Facebook, Youtube, KPN en XS4ALL.

‘Dichter Bij Ons Live’ wordt gepresenteerd door IBTV’s vaste gezicht Sassy Smit die voor de avond een mooi programma heeft samengesteld. Er is poezie en spoken word van onder andere Aurora Guds, Robin Veen, Gabriel Kousbroek, Jahan Valianpour, Gerardo Insua Teijeiro, Hans Molenaar en Shanna de Ruijter.

Het live muziekprogramma wordt verzorgd door onder andere Van Piekeren, Motor Toasters, New Coat of Paint en Judy Carati & Bert Thierauf.

Kijk voor het volledige programma op de Facebook event pagina van ‘Dichter Bij Ons Live’: https://www.facebook.com/events/241777894399724

IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurt account, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk de eigen IBTV website.

About Jessica de Wal