Laura Kits kondigt nieuw album aan, nieuwe single ‘81 Chevy’ nu uit

Laura Kits kondigt nieuw album aan, nieuwe single ‘81 Chevy’ nu uit

‘Holy Fountain Water’ is de titel van het nieuwe album van Laura Kits dat eind maart uitkomt. Voor iedereen die niet zo lang kan wachten, heeft Laura de nieuwe single ‘81 Chevy’ uitgebracht. In Deezer’s ‘Nieuw Deze Week’ playlist is ’81 Chevy’ binnengekomen op plek 22.

Geïnspireerd door Amerikaanse country-rock en country-pop, maakt Laura Kits eigentijdse muziek. Soms luchtig, soms heftig, en altijd met een uniek verhaal. ‘81 Chevy’ is een positieve track, een feminist anthem, een ode aan Thelma & Louise, en een uitnodiging aan vrouwen om hun eigen keuzes te maken en elkaar te helpen.

Beluister ’81 Chevy’ via de verschillende platforms: https://fanlink.to/81Chevy.

Na de luchtige en vrolijke zomertrack ‘Love And Danger’, en de kritische track ‘How Much Is Your Heaven Worth’ is ‘81 Chevy’ de derde single van ‘Holy Fountain Water’. De nummers op ‘Holy Fountain Water’ zijn toegankelijk en origineel tegelijk. Die originaliteit zit hem vooral in de lyrics, waarin Laura poëzie, oprechtheid en humor combineert. De arrangementen passen in de traditie van klassieke country-pop, en zitten toch vol met subtiele twists.

Laura Kits haalde voor ‘Holy Fountain Water’ veel inspiratie uit de muziek van hedendaagse Amerikaanse country-artiesten zoals Miranda Lambert, Carrie Underwood en Kacey Musgraves en poprock artiesten als Bruce Springsteen en The Beatles.

Meer informatie:

Website: https://www.laurakits.com

Facebook: https://www.facebook.com/laurakitsmusic/

Instagram: https://www.instagram.com/laurakitsmusic/

About Jessica de Wal