Willow Mae nodigt je uit de liefde te vieren tijdens haar Liefdestour rondom Valentijnsdag 2020

Willow Mae nodigt je uit de liefde te vieren tijdens haar Liefdestour rondom Valentijnsdag 2020

Zangeres en storyteller Willow Mae is een vrouw met een missie om de wereld een stukje mooier te maken. Ze wil mensen inspireren en begeleiden om een liefdevol leven, in al haar facetten, te creëren. In februari 2020 organiseert Willow Mae daarom een Liefdestour, met mini festivals in zes steden.

Tijdens de Liefdestour neemt Willow Mae je samen met lokale ondernemers op de Liefdesmarkt mee op een reis. Een reis met muziek en spoken word, met producten en diensten die jou en je (liefdes)geluk voor ogen hebben. Voor nieuwe inspiratie en moed, verbinding met jezelf, je eventuele partner en de andere mensen om je heen om de liefde in al haar vertoningen te laten bloeien.

Tijdens deze tour speelt Willow Mae, samen met haar kwintet, de muziek van haar debuutalbum ‘Song of Songs’ welke in 2019 op CD uitkwam en in 2020 digitaal en als Bookazine verschijnt. Op ‘Song of Songs’ neemt Willow Mae  je mee in haar zoektocht en verlangen naar de ultieme liefde.

Speciaal voor de Liefdestour brengt Willow Mae op 6 december een gloednieuwe single uit; een cover van ‘Love Me Now’ van John Legend.

Donderdag 6 februari 2020 – Trinitatiskapel, Dordrecht

Vrijdag 7 februari 2020 – Schuilkerk de Hoop, Diemen

Zaterdag 8 februari 2020 – Singelkerk, Utrecht

Donderdag 13 februari 2020 – Doopsgezindekerk, Joure

Vrijdag 14 februari 2020 – Koepelkerk, Arnhem

Zaterdag 15 februari 2020 – Cultuurhuis de Paulus, Oegstgeest

Meer informatie over Willow Mae: https://willowmaemusic.nl/

Wil je als ondernemer mee op Liefdestour? Je kunt je aanmelden via: https://willowmaemusic.nl/ondernemers-gezocht/

Wil je meehelpen als vrijwilliger, check dan: https://willowmaemusic.nl/vrijwilligers-gezocht/

Pro – Life Zorgverzekeringen (onderdeel van Zilveren Kruis) neemt deel aan de Liefdestour en Wincx, Created For Creators, neemt een deel van de sponsoring op zich.

About Jessica de Wal