Live In Your Livingroom : MiRco & de Wijze Mannen maken Nederlandse woonkamers onveilig

Live In Your Livingroom : MiRco & de Wijze Mannen maken Nederlandse woonkamers onveilig

Wijze MannenPubliek maakt ‘selfie clip’ bij nieuwe single

Afgelopen jaar bracht MiRco het album ‘Is Het Kunst Of Mag Het Weg’ uit. Het album leverde goede reacties en een reeks leuke optredens op. Er werd onder meer opgetreden op Eurosonic/ Noorderslag, Radio 1, Noarderwyn, Magneet Festival en in Paradiso. In samenwerking met Live In Your Living Room keert MiRco & de Wijze Mannen nu terug naar de basis en zal in het voorjaar een serie intieme energieke concerten neer zetten in Nederlandse woonkamers.

“….ook ijzersterk in de kleine liedjes…”- Festivalinfo.nl

‘Iedereen Is Van De Wereld’ is de nieuwe single van MiRco & De Wijze Mannen. Kort, knallend & rockend (met de Black Keys in het achterhoofd). De single is een eerbetoon aan liedjes schrijver The Lau. Voor ‘Iedereen Is Van De Wereld’ liet MiRco het publiek een ‘selfie clip’ maken: telefoon in de hand en filmen. De energie, het feest en de synergie spatten van de clip. Check de clip via: http://www.youtube.com/watch?v=ygpFxuApzBA

“….rockt als de E Street Band…” – Muzine.nl

MiRco is begonnen als rocker, toen akoestisch verhalenverteller & troubadour van oud Hollandsche Moordliederen. Nu weer rocker. Als liedjesschrijver kreeg MiRco nationale erkenning met het lied over korporaal Cor Strik: ‘Zaterdagmiddag Voetbal’. MiRco schreef liedjes voor en met Dolf Jansen, Kluun en Rob de Nijs. Nu zijn er De Wijze Mannen: een lekker vette brutale energieke band van mannen en vrouwen. Stoere Sophie op drums, Danaė op sax en Anne als extra zangeres. De mannen Justin, Nino & Marc spelen Hammond, bas & gitaar. Van conservatorium muzikanten tot autodidacten.

“….knipoogt soms nadrukkelijk naar De Dijk en de Stones.” – Muziekweb.nl

Er is natuurlijk veel meer en ik nodig je graag uit om te luisteren en te kijken:

www.soundcloud.com/mircoendewijzemannen
www.youtube.com/liveinparadiso

About Jessica de Wal