Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa05/itsallhappening.nl/httpdocs/wp-includes/post-template.php on line 284

Secret Rendezvous raises the flag: nieuwe single en tour data

Secret Rendezvous raises the flag: nieuwe single en tour data

Raise-Your-Flag-Single_Web“Running up that mountain top, till you raise your flag, don’t stop”

“Raise Your Flag”, de nieuwe single van het Amsterdamse duo Secret Rendezvous, gaat over het vinden van je eigen identiteit en niet bang zijn om daarvoor uit te komen. Of dat nou op gebied van uiterlijk, religie of geaardheid is.

Zangeres Sietske: “Ik was al bezig met het thema en zag een jong, onzeker iemand voor me . Op Facebook kwam toen een viral video voorbij van het Canadese meisje Amanda Todd. Zij werd lange tijd online gepest (cyber bullying), raakte in een depressie en pleegde uiteindelijk zelfmoord. Het zette me aan het denken hoe heftig men zich tegenwoordig uitlaat over een ander op internet en hoe ernstig je daar iemand mee kunt schaden. Het thema is donker maar, “Raise Your Flag” is als een positief en empowering nummer bedoeld.”

Beluister “Raise Your Flag” via: http://secretrendezvousmusic.bandcamp.com/track/raise-your-flag-radio-edit

“Raise Your Flag” is de eerste single van het nieuwe Secret Rendezvous album waar Sietske en Remi momenteel voor aan het schrijven zijn. Voordat ze weer terug de studio in duiken, doet het duo in februari een aantal optredens op het Stukafest (Studentenkamer Festival). Secret Rendezvous is in het goede gezelschap van onder andere Case Mayfield, Celine Cairo, Marike Jager en Most Unpleasent Men.

Woensdag 12 februari 2014
Stukafest, Prinsengracht 997 Amsterdam
Tijden 20.30u / 21.30u / 22.30u

Dinsdag 18 februari 2014
Stukafest, Hoogstraat 190b Eindhoven
Tijden 20.30u / 21.30u / 22.30u

Woensdag 19 februari 2014
Stukafest, Kottendijk 55 Enschede
Tijden 20.30u / 21.30u / 22.30u

www.secretrendezvous.org
www.stukafest.nl

About Jessica de Wal