Marynka viert albumrelease met bijzonder ligconcert in Amsterdam op 26 juni

Marynka viert albumrelease met bijzonder ligconcert in Amsterdam op 26 juni

Marynka maakt muziek voor self-care. Haar pianomuziek zorgt voor innerlijke rust, esthetisch plezier en versterking van de ziel. Haar nieuwe album ‘Red Moon’ komt op 26 juni 2020 uit. Diezelfde dag geeft de Nederlands-Russische artiest een exclusief ligconcert in Club Atelier in Amsterdam.

Zelfvertrouwen en rust

Marynka neemt je met haar muziek mee op reis langs je innerlijke wereld en verder de cosmos in. Marynka creëert met haar pianospel een sfeer van zelfvertrouwen en rust. De klanken masseren als het ware de emoties en verzachten het luide gedachtenproces.

Een intieme sfeer en voldoende ruimte

Marynka’s concert wordt uitgevoerd met volledige inachtneming van de 1,5 meter afstand en een beperkt aantal plaatsen. Dit zal zorgen voor een intieme sfeer en voldoende ruimte om te liggen op de zitzakken of matten. Je kunt een eigen mat meenemen voor extra comfort.

Club Atelier

Club Atelier is  een nieuw en veelzijdig initiatief in de Schinkelbuurt in Amsterdam. Een creatieve plek voor o.a. cultuur, sport, werk en events, waar iedereen welkom is.

Meer informatie

Ligconcert ‘Red Moon’

Vrijdag 26 juni 2020

Club Atelier Schinkel

Anthony Fokkerweg 3 | 1059CM | Amsterdam

Aanvang 15.00 uur

Ligconcert: 15.30 – 16.30 uur

Borrel: vanaf 16.30 uur

Toegang: € 17,50 inclusief een drankje tijdens de borrel

Kaartjes zijn te koop via Tikkie: https://tikkie.me/pay/ehbv9p07d7i134m4010i

Het concert zal ook live gestreamd worden.

www.marynkanicolai.com

www.atelier-schinkel.nl

Red Moon

‘Red Moon’ bestaat uit dertien pianostukken die prettig in het gehoor liggen en de luisteraar tot zichzelf laten komen. De singles ‘Spiral To Heaven’, ‘Swancloud’, ‘Prelude’ en ‘Dismay Waltz’ (samen goed voor meer dan 260.000+ plays) zijn te beluisteren in de populaire Spotify-playlist ‘Calm & Focused’, waarin ze zich bevinden in het gezelschap van onder andere Joep Beving, Jacco Wynia, Nils Frahm en Ludovico Einaudi.

Marynka is geïnspireerd door de muzikale mystiek van Alexander Scriabin. Haar pianostukken doen denken aan Satie en Debussy, maar ook aan de componisten George Gurdjieff & Thomas de Hartmann.

‘Red Moon’ wordt uitgebracht op 26 juni op Spotify en andere streaming platforms. Het album is te downloaden en te bestellen via: https://marynka.bandcamp.com/album/red-moon

About Jessica de Wal