Nieuwe experimentele muziek video van Dansor laat de absurde kanten van liefde zien

Nieuwe experimentele muziek video van Dansor laat de absurde kanten van liefde zien

Clip header1De nieuwe video van de Haarlems/ Hongaarse DJ Dansor beleefde afgelopen weekend de internationale première op Ibiza Global TV tijdens de International Music Summit. ‘Theory Of Love’ van Dansor feat. Ayden Vice is de eerste muziek video van het gelijknamige album dat Dansor begin dit jaar uitbracht via Comport Records. Het album behaalde de eerste plek in de Beatport Breaks Chart, kreeg aandacht van onder andere BBC Radio 6 Music’s Nemone, John Digweed en Sysiphos’ Jonty Skrufff. DJ Mag UK schreef een lovende recensie en noemde het album een “timeless hit”.

Bekijk de absurde scènes die zich in ‘Theory Of Love’ afspelen zonder oordeel en de rillingen zullen over je rug lopen, fijne rillingen. De bedoeling van regisseuse Fazakas is om de verschillende manieren waarop de liefde zich kan manifesteren te laten zien. Dit wordt onderstreept door de opvallende vocalen van zanger Ayden Vice, “If love is a desire, then I don’t want to know.”

In haar onderzoek naar ‘liefde’ laat Fazakas elke scene uit de clip symbool staan voor een andere vorm van liefde. Zo is er van jezelf houden, houden van iemand die je pijn doet en houden van iemand die precies het tegenovergestelde is van jezelf. Symboliek en absurde humor zijn de wapens van ‘Theory Of Love’ die er voor zorgen dat je de clip meer dan een keer wil bekijken.

Fazakas is een jonge audio visuele artiest en music producer uit Hongarije die de aandacht van Dansor trok omdat ze vorig jaar in de prijzen viel op het Klipszemle festival met haar allereerste video. Fazakas maakt de clip samen met cinematographer Dániel Szőke en editor Miklós Hadházi.

Download/Listen Dansor’s full ‘Theory Of Love’ LP – OUT NOW via Comport: https://lnk.to/IwP7E

Watch the ‘Theory Of Love’ release party (with live band!) after movie: https://youtu.be/8BOsViCqX6o?list=PL2r7csoifw7IWxhBXPwJXWeucy7ttnkZh

DANSOR_LIVE_4

About Jessica de Wal