Robby Valentine brengt album ‘The Alliance’ uit op vinyl en backcatalogus vanaf deze maand eindelijk te vinden op Spotify

Robby Valentine brengt album ‘The Alliance’ uit op vinyl en backcatalogus vanaf deze maand eindelijk te vinden op Spotify

Op 11 april 2020 brengt Robby Valentine zijn album ‘The Alliance’ uit op vinyl, in een gelimiteerde oplage van 250 stuks. Omdat de vinylrelease van ‘The Alliance’ tot stand is gekomen op veler verzoek van de fans, zal de release samen met hen gevierd worden in P3 Purmerend, eveneens op 11 april.

Countdown To The Alliance

‘The Alliance’, het elfde studioalbum van Valentine, zal vanaf 11 april wereldwijd op Spotify beschikbaar zijn. In aanloop naar de release, is er elke week een ‘Countdown To The Alliance’ moment, waarop telkens één van Robby Valentine’s eerdere studioalbums op Spotify komt. De Countdown To The Alliance gaat deze maand van start met het derde album dat Robby uitbracht in 1995, simpelweg ‘Valentine’ genaamd. Robby legt uit: “Dat we beginnen met het derde album is een kwestie van rechten en oude contracten. Om het ontbreken van de eerste twee albums goed te maken, hebben we een leuke verrassing in petto.” Volg de Countdown To The Alliance via https://distrokid.com/hyperfollow/robbyvalentine/valentine.

Mix van stijlen

‘The Alliance’ bestaat uit tien nummers, variërend van heavy songs tot rustigere liedjes. Valentine’s muziek laat zich niet in een hokje duwen, maar liefhebbers van bands als Muse, Foo Fighters, Queen en ELO, komen met dit album zeker aan hun trekken.

Zilveren Harp

Robby Valentine, scoorde met zijn debuutsingle Over And Over Again begin jaren 90 een gigant van een hit. Het titelloze debuutalbums leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. In 2018 bracht hij zijn laatste album ‘The Alliance’ uit. Op 11 april 2020 komt deze uit op Vinyl en wereldwijd online.

Meer informatie

Valentine – The Alliance Vinyl release

Zaterdag 11 april 2020

P3, Purmerend

Zaal open 20:30u

aanvang 21:00u

Toegangsprijzen:

Voorverkoop, incl. service fee: € 16,70

Deurverkoop, incl. service fee: € 19,00

Combi-ticket Vinyl + Entree met korting: € 35,- (via www.robbyvalentine.nl)

About Jessica de Wal