Sam & Julia vieren succes van debuut EP met feestje in Cinetol, Amsterdam op 19 april

Sam & Julia vieren succes van debuut EP met feestje in Cinetol, Amsterdam op 19 april

Na drie jaar samen schrijven, spelen, zoeken en vinden is er nu debuut EP ‘So Far, So Good’ waar Sam & Julia heel erg trots op zijn. En er is meer te vieren; een geweldige band, een eerste platencontract op I Love My Label van Tim Knol en boven alles natuurlijk de liefde voor muziek!

Daarom dus den hoogste tijd voor een feestje op vrijdag 19 april in Cinetol, Amsterdam. Het wordt een onvergetelijke avond met gastoptredens van Tangarine en Judy Blank, alle songs van de gloednieuwe EP en misschien zelfs al nieuwe songs.

Sam & Julia maken frisse, hedendaagse Americana met een eigen twist. Op hun debuut EP ‘So Far, So Good’ laat het duo duidelijk horen dat ze een unieke sound te pakken hebben. Hun verschillende stemmen die bijzonder goed samengaan, rijke gitaarlijnen en verhalende songs maken van ‘So Far, So Good’ een bijzonder debuut.

Sam & Julia deden mee aan de Popronde 2018 en waren onder andere te gast bij Tijd voor Max, in het NPO Radio 2 programma van Leo Blokhuis en bij KX Radio. De single ‘Come Cry’ is bijna een half miljoen keer beluisterd op Spotify. Sam & Julia zijn de eerste signing van Tim Knol’s nieuwe platenlabel I Love My Label.

Sam & Julia live in Cinetol, Amsterdam
Vrijdag 19 april, 20.00 uur
Toegang: 5 euro
Meer informatie en kaartverkoop via: https://www.facebook.com/events/372389743599597/
https://www.samandjuliamusic.com/

About Jessica de Wal