Secret Rendezvous bekroond tot 3FM Serious Talent

Secret Rendezvous bekroond tot 3FM Serious Talent

Thumbnail Homie.Lover.Friend

Dat hard werken en vooral in jezelf geloven loont, staat vast voor Secret Rendezvous. Dat je daarmee uiteindelijk niet onopgemerkt blijft is ook een feit. Secret Rendezvous is afgelopen weekend tot één van de nieuwe 3FM Serious Talenten gekozen in het programma van Herman Hofman. Hun nieuwe single ‘Homie. Lover. Friend.’ is ook toegevoegd aan de playlist van 3FM.

De clip single ‘Homie. Lover. Friend.’ is première gegaan via Vevo. Het getalenteerde duo heeft de clip zelf geregisseerd en opgenomen op verschillende locaties zoals Magneet Festival, Ton Ton Club en tijdens de Popronde in Hard Bitten & The Others in Almere. Met ‘Homie. Lover. Friend.’ gaat Secret Rendezvous terug naar hun soul en r&b roots. De single is een herkenbare track, met de typische Secret Rendezvous sound die Sietske en Remi door de jaren heen geperfectioneerd hebben.

Net als de vorige single ‘First Loves & Last Goodbyes’ (35.000 views op Vevo) zal Homie. Lover. Friend.’ onderdeel uitmaken van het nieuwe album waar Secret Rendezvous momenteel hard aan werkt. In het najaar zal het duo de opnamestudio verruilen voor het podium. De band gaat door Nederland touren als onderdeel van de Popronde.

Donderdag 22 oktober – Popronde Utrecht, Ekko

Vrijdag 23 oktober – Popronde Venlo, Motown

Zaterdag 24 oktober – Popronde Dordrecht, DJS

Dinsdag 2 nomber – 3voor12 radio/ 3FM

Zondag 8 november – Lantaren/ Venster(voorprogramma Hiatus Kaiyote), Rotterdam

Vrijdag 13 november- Popronde Alkmaar, Puur Brocante

Zaterdag 14 november – Popronde Sittard

www.secretrendezvous.org

www.youtube.com/secretrendezvousnl

www.itunes.com/secretrendezvous

About Jessica de Wal