TYRA’s ‘DreamGirl’ (Thomas Godel Remix) op nummer 1 binnen

TYRA’s ‘DreamGirl’ (Thomas Godel Remix) op nummer 1 binnen

Vandaag brengt TYRA een lekker dansbare remix uit van haar hitsingle ‘DreamGirl’ uit. De single is in haar thuisland Luxemburg binnengekomen op nummer 1 in de All Genres & Dance iTunes Charts.

DJ/ producer Thomas Godel (ook bekend als DJ Cosmo) is verantwoordelijk voor de remix van ‘Dream Girl’. Hij heeft de single voorzien van zomerse club vibes en maakt zo een lekker dansbaar alternatief van de originele versie van ‘Dream Girl’ die ook de nummer 1 positie in de hitlijsten bereikte.

Beluister ‘Dream Girl’ via het platform van je keuze: www.smarturl.it/dreamgirl-remix

De 25-jarige TYRA bewijst met ‘Dream Girl’ hoe zij met veel passie en wilskracht groeit als muzikant én songwriter. Ze kan in haar korte carrière nu al terugkijken op een aantal grote successen. Zoals airplay in inmiddels 16 landen, 6-cijferige getallen op de streamingplatforms, plaatsingen in grote Spotify-afspeellijsten en tienduizenden views op YouTube.

In haar thuisland Luxemburg lijkt TYRA bij elke nieuwe release verzekert te zijn van een plaats in de hitparade en de iTunes-hitlijsten. Daarnaast scoorde ze een aantal mooie clubhits in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Met ‘Dream Girl’ is TYRA klaar om haar succesverhaal voort te zetten.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/tyraofficialmusic
TWITTER: https://www.twitter.com/officialTYRA
FACEBOOK: https://www.facebook.com/officialTYRA
YOUTUBE: https://www.youtube.com/TYRAofficial
WEBSITE: https://www.tyra-official.com
SPOTIFY: https://spoti.fi/2RoxNXr

About Jessica de Wal