Uitverkocht Paradiso voor Glossy Jesus

Uitverkocht Paradiso voor Glossy Jesus

Cover_TheHunt_editAankondiging voorjaarstour en nieuwe single ‘Cider For Breakfast’

Vandaag is het eindelijk zover, het langverwachte album ‘The Hunt’ van Glossy Jesus ligt in de winkels. De eerste reacties op het album zijn enorm positief en hebben er voor gezorgd dat het release concert op 8 februari in de bovenzaal van Paradiso, volledig is uitverkocht.

Om de release van ‘The Hunt’ extra kracht bij te zetten brengt Glossy Jesus gelijktijdig ‘Cider For Breakfast’ uit. Het is de opvolger van de Indie XL nummer 1 hitsingle ‘Spent’. In de bijbehorende videoclip heeft Glossy Jesus hun vriendengroep uitgenodigd om de tekst van ‘Cider For Breakfast’ te “dubsmashen”. Het resultaat kun je bekijken via Youtube.

Mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor het concert in Paradiso, kunnen opgelucht adem halen. Glossy Jesus zal de komende maanden een flink aantal shows doen door heel Nederland. Meer gigs worden momenteel geboekt.

Vrijdag 13 februari Concerthuis Groningen
Zaterdag 14 februari  Stathe Utrecht
Vrijdag 27 februari Backstage Hoorn
Zondag 5 april Gigant Apeldoorn
Zondag 18 april Gebr. De Nobel Leiden (Record Store Day)

‘The Hunt’ komt op 30 januari 2015 uit op CD en Vinyl.

Deze veelzijdige band heeft een plaat gemaakt die iedereen moet horen.” [Platomania]

Het luisteren van dit album voelt als een ontdekkingsreis, want bij iedere draaibeurt komen nieuwe, geraffineerde instrumentaties aan het licht wat de genialiteit van deze productie doet toenemen. Een kunstje waarin o.a. The Beatles ook zeer bedreven waren.” [Maxazine]

De single ‘Spent’ bevat een welhaast onmogelijke combinatie van invloeden. Hoekige coupletten waar De Staat een patent op heeft en een melodieus, Johanesk refrein. Het werkt wonderwel. ‘The Hunt’ is begonnen.” [InDeBanVan]

www.glossyjesus.com

About Jessica de Wal