Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa05/itsallhappening.nl/httpdocs/wp-includes/post-template.php on line 284

Verleng je zomergevoel met de fijne sundowntempo vibes van Belau

Verleng je zomergevoel met de fijne sundowntempo vibes van Belau

belau-island-of-promiseSundowntempo is de naam die Belau gebruikt voor het muziekgenre dat de luisteraar met stijlvolle beats en relaxte vibes een zomers gevoel bezorgt. Dit is precies wat de eerste single ‘Island Of Promise’ met je doet. Door de zonnige klanken en elegante vocalen waan je je op een tropisch eiland met je tenen in het zand en een koel drankje binnen handbereik.

De wereld van Belau laat zich kenmerken door aangename vibes, innovatieve elektronische beats en een algeheel positief gevoel. De boodschap van Belau is ongecompliceerd: laat de drukte en de eentonigheid van alle dag achter je, verken je grenzen en geniet van het moment. Belau neemt je  mee naar vrolijke plekken, gevuld met zonneschijn, waar je in alle harmonie kunt ontspannen.

De Hongaarse Péter Kedves begon zijn solo project Belau in 2015. Het idee om de avonturen die hij op reis beleefde om te zetten in muziek, kreeg hij tijdens een verblijf aan de ongerepte Kroatische kust. De debuutsingle van Belau is de fijne track ‘Island Of Promise’. De single is een samenwerking met de Hongaarse zangeres Dóri Hegyi, die ook te horen is op de track ‘Distant Bay’ van Belau.

De single-take videoclip werd gemaakt door de veelgeprezen regisseur Attila Damokos. De clip won de Hongaarse “Video Music Awards Special Prize” en de single is één van de top hits van Deezer Hongarije.

Omdat ‘Island Of Promise’ perfect is om het zomergevoel wat langer vast te houden, zal de single de komende weken intensief geplugd worden bij de radio stations. Het eerste full length album van Belau getiteld ‘The Odyssey’ zal in november 2016 uitkomen. Het album bestaat uit twaalf nummers met verschillende gastvocalisten.

Voor meer informatie bezoek je: www.facebook.com/belaumusic

About Jessica de Wal