Merry Go Round (NL)

Merry Go Round (NL)

Merry Go Round, een getalenteerd indie rock kwartet uit Amsterdam, is klaar om hun muziek met het grote publiek te delen. Op 19 mei komt de debuut single ‘Do You Wanna Be Mine?’ uit op het internationale Four Twenty Records.

Momenteel is de single verkrijgbaar als pre-order via iTunes en heeft de iTunes Top Rock Songs lijst al gehaald.
De stijl van Merry Go Round is een frisse en dansbare smeltkroes van indie rock en electro pop. De jonge muzikanten (allemaal in de leeftijd van 19 tot 21 jaar) worden geïnspireerd door uiteenlopende muziekstijlen zoals jazz, funk, tropische muziek en underground pop. Op ‘Do You Wanna Be Mine?’ zijn ook duidelijk de invloeden van bands als The Kooks, Arctic Monkeys, Vampire Weekend, White Denim en Alt-J te horen.

Voor de productie van ‘Do You Wanna Be Mine?’ hebben de jongens samen gewerkt met de jonge engineer Fulvio Federico Farina (Lyall Moloney, Stephen Malkmus & The Jicks, Luxuslärm, John Carrie), mixing engineer Stephen Bartlett (Ilse De Lange, Alain Clark) en de met een Grammy bekroonde mastering engineer Brian Lucey (The Black Keys, Arctic Monkeys, Chet Faker, Beck, Sigur Ros).

July 15, 2015