Charismatische zanger Sivert Høyem opnieuw naar Paradiso

Charismatische zanger Sivert Høyem opnieuw naar Paradiso

desireemattssonsivertho%cc%88yem1158Na een uitverkocht optreden in  Paradiso Noord/ Tolhuistuin eerder dit jaar, komt de Noorse zanger Sivert Høyem opnieuw naar Nederland. Op donderdag 17 november treedt de charismatische muzikant op in de grote zaal van Paradiso.

Sivert Høyem weeft met zijn donkere, fluwelen stem als geen ander een muzikaal net tussen pop en new wave. De Noorse zanger, die tot 2007 de rockband Madrugada vocaal leidde, presenteert in Paradiso zijn nieuwe album ‘Lioness’ (2016) dat bulkt van de meeslepende gitaarpartijen, aangrijpend percussiewerk en gevoelige strijkersarrangementen die naar ontroering, reflectie en kippenvel neigen. Live laveert de gelauwerde vocalist tussen eigen werk en oudere Madrugada-klassiekers. De nieuwe single van ‘Lioness’ is de meeslepende track ‘Fool To Your Crown’.

Joost Festen van 8weekly over het optreden in Paradiso Noord, maart 2016: “Met een denderend en indrukwekkend optreden van Høyem en zijn band is het een avond geworden om niet snel te vergeten. En als deze Noorse zanger een ding bewezen heeft in Amsterdam dan is wel het volgende: Sivert Høyem is een rockster van formaat!

Sivert Høyem live in Paradiso

Donderdag 17 november 2016

Aanvang: 20.30 uur

Tickets: 20 euro via http://www.ticketmaster.nl/event/169523?brand=nl_paradiso&camefrom=paradiso.

www.siverthoyem.com

www.paradiso.nl

About Jessica de Wal