Debuutvoorstelling Song Of Songs Van Willow Mae Vanaf Maart 2023 In De Nederlandse Theaters

Debuutvoorstelling Song Of Songs Van Willow Mae Vanaf Maart 2023 In De Nederlandse Theaters
Debuutvoorstelling Song of Songs van Willow Mae vanaf maart 2023 in de Nederlandse theaters
Intiem muziektheater waarin liefdesangst en verlangen naar liefde elkaar ontmoeten

Willow Mae neemt je mee in het mysterie van de liefde. Zoals de liefde kleurrijk, veelzijdig, onstuimig, onvoorspelbaar en onverzadigbaar is, zo is ook Willow Mae dat in haar debuutvoorstelling Song of Songs.

Song of Songs is een totaalbeleving, een theatrale reis met livemuziek en spoken word op zoek naar die heerlijke, confronterende en soms pijnlijke liefde. Samen met muzikanten Jan van Helden (gitaar), Steven Favier (drums) en Annie Tangberg (cello, Metropole Orkest) brengt Willow Mae een avondvullend programma waarin thema’s als relaties, liefde, individualisme, perfectionisme en maakbaarheid worden verkend. De voorstelling wordt ondersteund door visuals en videomapping van VJ Sjush en is gebaseerd op het gelijknamige artbook met cd-album.
De liefde kan pijnlijk schuren, maar waar liefde tot bloei komt is er extase. Bestaat de paradijselijke partnerrelatie, zoals The Song of Salomon, of Song of Songs (vert. Hooglied) deze beschrijft, wel? Hoe bereiken we in hemelsnaam dat paradijs waarin partners extatisch in elkaar opgaan?

Geluk zit in de verbinding en intimiteit met onze dierbaren. Daar zijn velen het over eens. Maar hoe zorgen we ervoor dat we in liefdevolle verbinding met elkaar komen en blijven in tijden van perfectionisme, idealisme en maakbaarheid. Hoe zit het met die onvermijdelijke crisis? Moeten we nu juist wel of juist niet voor onszelf kiezen? Paradoxaal genoeg dreef een pandemie ons verder uit elkaars armen dan ooit. Relaties liepen vaker op de klippen en onveilige thuissituaties werden nog onveiliger. We lijken te lijden aan liefdesangst. In Song of Songs gaat Willow Mae de in het verleden ontstane liefdesangst te lijf. Ze laat een perspectief zien van de crisis en waar die ons kan brengen.

Vrijdag 10 Maart 2023
Theater De Generator Leiden, Middelstegracht 36, 2312 TX Leiden
16.00 uur aanvang Try Out Song of Songs
20.00 uur aanvang Song of Songs

Woensdag 18 maart 2023
Theater Streams Breede Beek, Kloosterstraat 3, 3861 AC Nijkerk
20.15 uur aanvang

Dinsdag 24 maart 2023
Ledeltheater Oostburg, Ledelplein 17, 4501 BM Oostburg
20.00 uur aanvang

Kaartverkoop via: www.song-of-songs.nl

Biografie Willow Mae
Willow Mae (Willemijn van Helden) studeerde zang aan de Havo voor Muziek en Dans en muziektheater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Ze is zangeres, liedschrijver en initiatiefnemer van Willow Mae en werkt daarnaast met haar onderneming Singspire als freelance vocalist en actrice. In 2019 kwam haar debuutalbum Song of Songs uit. Haar multidisciplinaire, gelijknamige voorstelling speelde ze in tuinen, huiskamers en in 2023 speelt ze deze voorstelling in de theaters.

Volg Willow Mae online via:
www.song-of-songs.nl
www.willowmaemusic.nl
www.facebook.com/willowmaemusicnl
www.instagram.com/willowmaemusic

Fotografie: Helena and Sisters

About Jessica de Wal