Flowers For A Lonely Soul wil luisteraar blij maken met nieuw album

Flowers For A Lonely Soul wil luisteraar blij maken met nieuw album

ii-cover-artFlowers For A Lonely Soul bestaat uit Nico Kerver en Oscar Langerak. Het pop duo viert in november hun 25-jarig jubileum met de release van het nieuwe album ‘III’.

‘III’ luidt de derde fase van een muzikale samenwerking in die zich via verschillende bands en projecten (o.a. Surely en 1Lamp) uitstrekt over de jaren ’90, tot heden. Flowers For A Lonely Soul laat zich inspireren door een brede keur aan artiesten; van Jack Johnson tot Jack Garatt.

Het nieuwe album komt op 1-11-2016 uit, de nieuwste single van ‘III’ is de track ‘This Is Not Boring’, tevens de opener van het album. Het is een vrijbrief voor de muzikale avonturen van Flowers For A Lonely Soul. Dit is niet saai, dit is wat ze doen en wie ze zijn. Dit is hun uitlaatklep, los van de dagelijkse waan. Flowers For A Lonely Soul staat voor muziek maken, vriendschap en dromen delen.

Nico en Oscar zijn in essentie singer-songwriters en producers die akoestische instrumenten afwisselen met drumcomputers en synthesizers en zo een fris en toegankelijk popgeluid creëren. ‘III’ bestaat uit elf liedjes met een catchy melodie en wil de luisteraar vooral een vrolijk gevoel meegeven. Als de luisteraar een glimlach op het gezicht krijgt tijdens het afspelen van ‘III’ of met een blij gevoel de concertzaal uitloopt, is de missie van Flowers For A Lonely Soul geslaagd.

De album release party vindt plaats op zondag 6 november in het Hijgend Hert in Breda. De aanvang is 15.30 uur en de toegang is gratis.

Op 1 november viert Flowers For A Lonely Soul een online release party met een live stream van het album via Facebook.

www.flowersforalonelysoul.nl
www.facebook.com/flowersforalonelysoul/

About Jessica de Wal