Subterranean Street Society presenteert nieuw initiatief Subterranean Sessions

Subterranean Street Society presenteert nieuw initiatief Subterranean Sessions

presse-photo-2Straatmuzikant Louis Puggaard-Müller lanceert vandaag zijn nieuwe video ‘Nothing Beats A Lover’. De single is afkomstig van het album ‘I’ll Leave Me Before You Do’ dat Louis maakte met zijn band Subterranean Street Society. In de clip is hij te zien terwijl hij de song speelt op een bankje op een Amsterdams metrostation. De beelden fungeren als promotie voor het nieuwe project Subterranean Sessions.

Subterranean Sessions biedt een kijkje in de rauwe wereld van verschillende straatmuzikanten. De video serie toont straatmuziek in optima forma, op straathoeken, in steegjes en metrostations. De sessies willen de dagelijkse sleur doorbreken en de kijker de ruimte bieden om, als het ware, onbekende bestemmingen te verkennen. De ‘Nothing Beats A Lover’ video is de eerste van de serie waarin elke maand een nieuwe aflevering zal verschijnen.

Het album ‘I’ll Leave Me Before You Do’ is in september van dit jaar uitgekomen. Een handgemaakt, gepersonaliseerd exemplaar van het album is te bestellen via de substreets@gmail.com. Op het album klinkt onmiskenbaar de rauwe inspiratie van het leven als straatmuzikant door. De tien songs nemen je mee langs emoties en situaties die je recht in het hart raken. Het album is een ode aan verloren liefdes en de verschillende facetten van hartzeer.

www.subterraneanstreetsociety.com

About Jessica de Wal