Joëlle Goercharn brengt tweede single uit van debuut EP ‘Silhouette’

Joëlle Goercharn brengt tweede single uit van debuut EP ‘Silhouette’

Terug uit New York met een koffer vol mooie liedjes, brengt de Nederlandse zangeres Joëlle Goercharn nu opnieuw één van haar songs uit. ‘Stained Glass’ is de tweede single van haar debuut EP ‘Silhouette’ die uitkomt op 23 november.

Beluister ‘Stained Glass’ via Spotify of iTunes.

” ‘Stained Glass’ is een boodschap van hoop. Soms kan je beter gewoon vallen en opnieuw beginnen, hoe breekbaar je ook bent“, licht Joëlle toe. Het nummer is een persoonlijke verkenning van religie vanuit haar Hindoestaanse en Katholieke achtergrond.

In de video van ‘Stained Glass’ gebruikt Joëlle elementen uit Divali, één van de belangrijkste feesten van licht en hoop in het Hindoeïsme. Divali, ook wel het Lichtjesfeest genoemd, wordt gevierd in de late herfst en dit jaar op 7 november. De sfeervolle video van ‘Stained Glass’ is opgenomen in de mooie, eeuwenoude Pieterskerk in Breukelen.

De komende weken is Joëlle op verschillende podia live te zien:
zondag 11 november 2018 – Plato Recordstore, Groningen
dinsdag 20 november 2018 – Ouderenzorg Zonnehuis, Amstelveen
zondag 25 november 2018 – Pure Markt, Park Frankendael, Amsterdam
zondag 2 december 2018 – Kobalt LIVE, Amsterdam
dinsdag 11 december 2018 – Foodhallen, Rotterdam
zaterdag 15 december 2018 – Satchmo, Amsterdam
dinsdag 8 januari 2019 – Foodhallen, Rotterdam
vrijdag 18 januari 2019 – Embassy of the Free Mind Keizersgracht, Amsterdam

Alle actuele info is te vinden op: http://www.joellegoercharn.com/

Joëlle Goercharn besloot na haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam naar New York te gaan om zich verder te verdiepen in songwriting. Met een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds studeerde zij aan The New School for Jazz and Contemporary Music. ’Silhouette’ is haar debuut EP en verschijnt op 23 november 2018.

De getalenteerde muzikante stond samen met producer Wiboud Burkens (o.a. Jungle by Night, Chaka Khan, Lalah Hathaway) garant voor alle composities en arrangementen van ‘Silhouette’. Een aantal gerenommeerde muzikanten is te horen op de EP: drummer Joost Kroon (New Cool Collective, Ladies of Soul), Asia Czaj & The Magic Strings (Symphonica in Rosso, Shirma Rouse), veteraan Harry Emmery (Metropole Orkest, Chet Baker) en Allard Robert (Nationaal Symfonisch Kamerorkest).

About Jessica de Wal