Orange Maplewood werkt aan opvolger van succesvolle EP

Orange Maplewood werkt aan opvolger van succesvolle EP

orange-maplewood-frankrijk-2

 

Terwijl Nederland vakantie vierde, heeft Orange Maplewood deze zomer met hart en ziel gewerkt aan hun nieuwe album. De vier jongens trokken zich terug in een afgelegen boerderij op het Franse platteland en namen daar samen met producer J.J.J. Sielcken (o.a. Jett Rebel, Lucas Hamming, Coppersky, Aestrid) tien nieuwe songs op.

Het album is de opvolger van de EP ‘Sorry (I Never Believed In a Rock ‘n Roll Star)’ die begin dit jaar uit is gekomen. De EP is goed ontvangen en leverde Orange Maplewood vette optredens op, op toplocaties als de Heineken Music Hall, Melkweg, Paradiso Noord en Doornroosje. Dit najaar zal de band deelnemen aan de Popronde 2016. Orange Maplewood is achtereenvolgens live te zien in: Nijmegen (15 sept), Delft (22 sept), Eindhoven (23 sept), Deventer (24 sept), Heerlen (25 sept), Almere (01 okt), Gouda (02 okt), Groningen (06 okt), Arnhem (07 okt), Venlo (21 okt) en Venray (20 nov).

 

Orange Maplewood heeft hard gewerkt om de opnamen van het nieuwe album te kunnen financieren. Dit is gelukt, maar daarmee is de band er nog niet. Er is ook geld nodig voor het mixen en masteren van het album, het persen van vinyl, het artwork en het maken van een videoclip. Om dit te bewerkstelligen loopt er een crowdfunding campagne op Voordekunst.

Er kan tot en met eind september gedoneerd worden. Orange Maplewood biedt ludieke tegenprestaties zoals een persoonlijk gedicht, een avondje bier drinken, een huiskamerconcert of de hoofdrol in de nieuwe video clip. Voor meer informatie en een hilarisch filmpje breng je een bezoekje aan: www.voordekunst.nl/projecten/4911-orange-maplewood-release-tweede-album-1.

www.orangemaplewood.com

About Jessica de Wal