Susanna haalt kracht uit nieuwe single ‘Longing for Nothingness’

Susanna haalt kracht uit nieuwe single ‘Longing for Nothingness’

“‘Longing for Nothingness’ is een behoorlijk melancholische uitspraak; het gevoel van hopeloosheid beschreven vanuit schoonheid en levenskracht”, aldus Susanna. “In plaats van op te willen geven, geeft deze uitspraak mij de kracht en het verlangen om door te gaan met mijn leven.”

Het prachtige ‘Longing for Nothingness’ is het fluitdebuut van Susanna. De track is de derde single van het aanstaande album ‘Baudelaire & Piano’ dat op 11 september 2020 uitkomt.

Beluister ‘Longing for Nothingness’ via Spotify.

De eerste twee singles ‘The Dancing Snake’ en ‘Burial’ kregen goede reacties in de internationale pers en wakkeren de verwachtingen voor ‘Baudelaire & Piano’ aan.

De Noorse zangeres Susanna gebruikte tien gedichten uit Charles Baudelaire’s (1821-67) meesterwerk “The Flowers of Evil” (vertaald door Anthony Mortimer) als basis voor tien nieuwe nummers.

‘Baudelaire & Piano’ is een album gemaakt in isolatie, teruggebracht tot alleen de expressieve, soulvolle stem en het ragfijne, betoverende pianospel van Susanna. Deze combinatie zorgt ervoor dat de buitengewone kwaliteiten van Baudelaire’s schrijfkunst goed tot hun recht komen.

‘Baudelaire & Piano’ komt uit via haar eigen label, SusannaSonata. De distributie is in handen van Konkurrent.

https://susannamagical.com/

About Jessica de Wal