Laurence Jones is terug met nieuwe single ‘I’m Waiting’

Laurence Jones is terug met nieuwe single ‘I’m Waiting’

Laurence Jones is terug met een splinternieuwe single. ‘I’m Waiting’ is de eerste single van het nieuwe album ‘Laurence Jones Band’ dat op vrijdag 27  september 2019 uitkomt. Op 3 juni is Laurence te gast bij Veronica Inside om ‘I’m Waiting’ voor het eerst live te laten horen op de Nederlandse televisie.

‘I’m Waiting’ nodigt je uit om los te laten en je te laten gaan. Laurence: “Heb je die uitdrukking “good things come to those who wait” gehoord? ‘I’m Waiting’ gaat over geduldig maar ook voorbereid zijn. De muziek is energiek en geeft je het gevoel aan de vooravond te staan van spannende, nieuwe gebeurtenissen”.

‘I’m Waiting’ op Spotify: https://open.spotify.com/track/7IIIGTNHTAOAx1sM7Im3dm?si=evFvr-UPSCWuxo5283x52A .

Net als ‘The Truth’ uit 2018, is ‘Laurence Jones Band’ opgenomen in Miami met producer Gregory Elias. Het album zal uitgebracht worden via Top Stop Music/ Sony. Het nieuwe album komt uit op cd, vinyl, limited deluxe paars vinyl en in verschillende limited edition fan packages. Het album en de packages zijn beschikbaar als pre-order via www.laurencejonesmusic.com.

Laurence Jones wordt vaak bestempeld als “the future of blues.” Hij heeft verschillende grote prijzen en onderscheidingen gewonnen en heeft meer dan 50.000 albums verkocht. Hij speelde in de voorprogramma’s van Status Quo, Gary Clark Jr, Glenn Hughes, Kenny Wayne Shepherd, James Bay, Van Morrison, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa, Jools Holland, Eric Burdon en op grote internationale festivals. In Nederland speelde hij onder andere op North Sea Jazz, Bospop, Paaspop en Holland International Blues Festival.

Laurence Jones is deze zomer live in Nederland te zien op zaterdag 9 juni (in Raalte, Rib & Blues Festival) en op zaterdag 10 augustus (in Venlo, Zomerparkfeest).

About Jessica de Wal