Vera Jonas naar de Roode Bioscoop in Amsterdam voor exclusief optreden

Vera Jonas naar de Roode Bioscoop in Amsterdam voor exclusief optreden

Na een tour door Japan, Korea en China, zal de Hongaarse Vera Jonas op zondag 4 november naar Amsterdam komen voor een exclusief optreden in Theater de Roode Bioscoop. De sprankelende singer-songwriter neemt haar publiek op een unieke manier mee in haar muzikale wereld. Vera brengt persoonlijke liedjes, die zij live voorziet van elektronische en akoestische geluiden. 

Op haar laatste album ‘Tiger, Now!’ beweegt Jonas zicht op het grensvlak van verschillende genres; van rock tot electro en via jazz naar indiepop. Opener en titeltrack ‘Tiger, Now’ rockt er flink oplos en schudt je meteen wakker. ‘Find Your Keys’ klinkt zomers en emotioneel, de Hongaarse track ‘Szél Hozott, Szél Visz El’ weet je aandacht vast te houden, ook als je de taal niet machtig bent. ‘Michelle’ van The Beatles wordt in een geheel eigen en originele interpretatie gebracht.

Ze bracht de EP ‘Wanted’ (2014) en het album ‘Game’ (2013) uit en tourde door Hongarije (o.a. de Sziget en VOLT festivals), Zuid Korea, Oostenrijk, Duitsland, België, Nederland, Roemenië en Slowakije. De verschillende Vera Jonas releases werden genomineerd en bekroond met een tal van internationale awards.

Vera Jonas live in Roode Bioscoop
Zondag 4 november 2018
Aanvang: 20.00
Toegang: vanaf 12 euro
Meer informatie: http://www.roodebioscoop.nl/Extra-voorstellingen/777-Vera-Jonas

Beluister ‘Tiger, Now!’ via Spotify: https://open.spotify.com/album/0TcDlooGL78USblC9iP7Xc?si=yQejjw4JROyPjULlaXLp2w

About Jessica de Wal