Hundreds (DE)

Hundreds (DE)

Sinds de release van hun debuutalbum in april 2010 heeft het Berlijnse HUNDREDS een spannend pad bewandeld. Van een optreden in een klein café in de Hamburgse haven, tot shows in bijna alle respectabele clubs in Duitsland. Van Immergut, Fusion, Dockville, Eurosonic, Iceland Airwaves en ook SXSW, tot een tour langs mooie Oost Europese theaters. Nu is het echter tijd voor HUNDREDS om zich terug te trekken uit het live circuit en in alle rust te werken aan nieuw materiaal.

HUNDREDS heeft onderweg veel vrienden gemaakt en talloze mensen geïnspireerd. Sommige van hun muzikale kameraden hebben de schoonheid en complexiteit van de HUNDREDS’ nummers verder uitgelicht door begin 2012 een album met covers en remixes maken, genaamd ‘Variations’. Hierbij wordt duidelijk dat deze songs ook in een andere context kunnen stralen en hoe goed ze in elkaar zitten.

HUNDREDS komt nu met de gratis EP ‘Under The Icicles’ die naast een bedankje voor alle steun de afgelopen periode ook een uitnodiging is voor mensen die nog niet bekend zijn met het fenomeen HUNDREDS.

www.hundreds.de

January 6, 2014