Mark Blomsteel (NL)

Mark Blomsteel (NL)

Je droom volgen, je vestigen in Amerika, werken met de beste muzikanten en de voormalig manager van The Beach Boys je mentor kunnen noemen… maak kennis met de ambitieuze Rotterdammer Mark Blomsteel.

Zanger Mark woont en werkt in Nashville TN en nam daar samen met een groep top muzikanten de twaalf songs voor zijn nieuwe album ‘Crank It’ op in de fameuze Treasure Isle Studio’s van Fred Vail. De beroemde voormalig Beach Boys manager en producer werkt sinds 2010 samen met Mark en herkent in hem een zeldzaam soort “international star quality” en fungeert daarom als Mark’s mentor.

Mark’s unieke zang, die hier een daar aan James Taylor’s stijl doet denken, gecombineerd met hedendaagse country en pop invloeden blijken een schot in de roos in Amerika. Zijn reputatie en muziek zijn ook in Europa niet onopgemerkt gebleven. Hij trad op bij Radio 2, 3FM, Omroep Brabant en RTV Rijnmond. In 2012 werd Mark beloond met een Dutch CMA Award voor Single Van Het Jaar voor zijn single ‘What’s That Cowgirl See In Me.’

September 14, 2017