Cultopia avonden in Amsterdam-Oost; Jampot Jamsessie op 16 oktober en Comedy Night op 22 oktober

Cultopia avonden in Amsterdam-Oost; Jampot Jamsessie op 16 oktober en Comedy Night op 22 oktober

Voor iedereen die weer eens een lekker avondje uit wil en van lekkere live muziek of de beste comedians wil genieten, organiseert Cultopia in samenwerking met IBTV twee culturele avonden in oktober.

Jampot Jamsessie

Op zaterdag 16 oktober vindt alweer de tweede  IBTV Jampot Jamsessie van het seizoen plaats. In het mooie grand café van The 5th (Stay Okay Oost, Timorplein 21) krijg je een superjam line-up met latin, jazzjam, soul, pop en disco. Sessieleider Olaf Keus nodigt de beste muzikanten uit; Leslie Lopez, onder meer bassist bij New Cool Collective, Timothy Branchet op piano en João Driessen op sax. Als je mee wilt jammen met deze toppers, stuur dan een mailtje naar cultopia@xs4all.nl. Als je niet aanwezig kunt zijn, kun je live meekijken bij IBTV via Salto, Facebook of Youtube. Of kijk alvast naar de opname van de vorige keer: https://www.youtube.com/watch?v=qf5bTIJdgjM.

Comedy Night

Op vrijdag 22 oktober zijn de comedy fans aan de beurt voor een leuke avond. In de theaterzaal van de Meevaart (Balistraat 48A) zullen onder meer Esther van der Voort, Hester Kerkvliet, Tommy Zwartjes, Dario di Mango en Jos van Gorkum het podium betreden. Verwacht een mooie avond met deze open mic/ try-out night voor gevorderden. Vooraf kun je mee-eten in de Meevaart voor € 6,50 of 2 Makkies. Na de show kun je lekker mee borrelen met de comedians.
Voor beide avonden is de toegang gratis, een donatie is wenselijk. Reserveer je plekje via cultopia@xs4all.nl.

IBTV

De Cultopia avonden worden medemogelijk gemaakt door IBTV. Een communityzender die uitzendt vanuit Amsterdam Oost en kiest voor kernthema’s als inclusie, community vorming, armoedebestrijding, duurzaamheid en podiumkunsten. Vanaf oktober zullen de programma’s van IBTV een aantal uur per week te zien zijn op Salto 1, zowel on demand als in de lineaire Salto-programmering.

Meer informatie:
https://www.facebook.com/IBTVWijk
https://www.facebook.com/ProductiehuisCultopia

About Jessica de Wal