‘IAM – De Film’ in première tijdens online festival ‘I AM – In Arren Moede’

‘IAM – De Film’ in première tijdens online festival ‘I AM – In Arren Moede’

Op 28 mei vindt het online festival ‘I AM – In Arren Moede’ plaats, waar de verschillende kanten van schulden en armoede verkend zullen worden. Naast het boordevolle programma met een debat, talkshow en live muziek zal ook de documentairefilm ‘IAM – De Film’ in première gaan.

Omdat dat er wel veel óver schuldenaren gesproken wordt, maar zelden mét, geeft IBTV in deze eigen productie het podium aan Manti die haar aangrijpende levensverhaal vertelt. Ze doet uit de doeken hoe haar leven door omstandigheden en zonder door een direct aanwijsbare oorzaak leidde tot schulden en isolatie. De film brengt in beeld hoe een jong leven kan ontsporen buiten het ouderlijk gezag om, tot schulden leidt en verweven raakt met het lot van de ouder.

‘I AM – De Film’ is de referentie en tevens opzet van het debat en de talkshow die tussen 14.00 uur en 20.00 uur zullen plaatsvinden. Het volledige programma kun je vinden via de Facebook link. Via de ZOOM link kun je ook deelnemen aan het debat.

Via de Facebook link kun je je ook aanmelden voor het festival, dat live uitgezonden zal worden op Youtube via de IBTV Indische Buurt account, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter en  natuurlijk de eigen IBTV website.

‘I AM – De Film’ is gemaakt door René Janssen, Marije van Alphen, Roelien Benjamins en Reinier Nieuwenhuis. Het online festival wordt georganiseerd door Stichting Karrewiel  en Indische Buurt TeleVisie.

Heb je ideeën, vragen of wil je bijdragen aan het festival? Neem contact op met het team via  ibtv@xs4all.com.

About Jessica de Wal