Nieuw album ‘Mondays’ van ViVii komt uit op 21 mei, kersverse single ‘Read Between’ vandaag uit

Nieuw album ‘Mondays’ van ViVii komt uit op 21 mei, kersverse single ‘Read Between’ vandaag uit

ViVii’s langverwachte tweede album ‘Mondays’ komt op 21 mei 2021 uit via het Zweedse label Dumont Dumont (bekend van Sean Christopher, Charlie Cunningham, RY X, Josin).

Na de succesvolle single releases ‘Summer Of 99‘, ‘Rendezvous‘, ‘Fool Alone‘ en ‘One Day‘ is het nu tijd voor een vijfde nieuwe track getiteld ‘Read Between’.

ViVii vertelt: “We wilden een liedje maken zonder vaste regels. Gewoon een muzikale reis, zoals een  partituur van klassieke muziek. Het eerste deel van “Read Between” is geschreven in grote bakstenen kerk uit 1800, ergens in Nederland. De tekst gaat over het niet kunnen begrijpen hoe je het alledaagse leven moet aanpakken. Het is niet makkelijk als je soms het gevoel hebt dat je van een andere planeet komt.

ViVii bestaat uit vocalisten en multi-instrumentalisten Emil en Caroline Jonsson, en multi-instrumentalist en producer Anders Eckeborn. ViVii’s eerste single ‘Savant’ uit 2018 behaalde meer dan 4,5 miljoen Spotify streams. Hun debuutalbum kwam in 2019 uit en is meer dan 14 miljoen keer gestreamd. ViVii’s sublieme droompop nam hen mee op tournee over de hele wereld, van hun productiebasis in Uppsala, een uur ten noorden van Stockholm, tot aan het Californië van The Beach Boys. In Nederland speelde de band op Eurosonic 2019 en werd opgepikt door diverse Nederlandse media.

Pre-save ‘Mondays’ alvast via: https://orcd.co/vivii_mondays

Facebook https://www.facebook.com/vivii.music/
Twitter https://twitter.com/Vivii_official
Instagram https://www.instagram.com/vivii.official
Soundcloud https://soundcloud.com/viviiofficial

About Jessica de Wal