Jon Roniger – jazzband uit New Orleans

Jon Roniger – jazzband uit New Orleans

Jon Roniger & The Good For Nothin’ Band brengen twee nieuwe albums uit met materiaal geschreven tijdens 400 Quarantine Sessions

Toen de coronapandemie op zijn hoogtepunt was, speelde Jon Roniger elke avond een livestreamsessie vanuit zijn huis in New Orleans. De singer-songwriter schreef veel nieuwe muziek en bracht elke week een gloednieuw nummer uit tijdens zijn nachtelijke ‘The Quarantine Sessions’. In de loop van meer dan 400 sessies, nam Jon de tijd om de liedjes uit te kiezen die hij het leukst vond en de meeste betekenis voor hem hadden. Deze 22 nummers vormen de twee albums “Let’s Get Lost” en “Live at 6010”.

Het studioalbum “Let’s Get Lost” werd uitgebracht in maart 2021. Omdat Jon de live energie van de band wilde vastleggen, brengt hij ook het live album “Live at 6010” met nog eens elf nieuwe nummers uit. Voor de opnames richtten Jon en zijn The Good For Nothin’ Band een studio in, in de Vision Wood Gallery in New Orleans en nodigden een kleine groep mensen uit. “Live at 6010” is een authentieke weergave van Jon Roniger & The Good For Nothin’ Band; alle nummers zijn live opgenomen zonder enige nabewerking of overdubs.

Meer informatie

https://jonronigermusic.com/

http://www.thegoodfornothinband.com/

 

October 5, 2021