Debuutalbum ‘All Or Nothing’ komt uit op 19 februari 2016

Debuutalbum ‘All Or Nothing’ komt uit op 19 februari 2016

Luminize CMYK Black Print

 

 

Luminize gaat voor alles of niets. Matilda, Marcela, Irena en Tea hebben alles achter zich gelaten om hun droom na te jagen; internationaal doorbreken en de wereld veroveren met hun energieke rocksongs en de lol die zij hebben als ze muziek maken. Als de meiden het podium op stappen stralen zij als een viereenheid een energie uit waar niemand om heen kan. Ze geven ‘luminization’ een geheel nieuwe betekenis. ‘All Or Nothing’ is de titel van het debuutalbum dat Luminize in 2016 aan het publiek presenteert.

De meiden van Luminize worden geïnspireerd door poprock powervrouwen als P!nk, Gwen Stefani, Kelly Clarkson en Hayley Williams. Matilda, Marcela, Irena en Tea zijn alle vier rasmuzikanten die met een flinke dosis vrouwelijke energie een stevig potje kunnen rocken. Samen met producer Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo) hebben ze hun rocksound naar een hoger niveau getild. De urgentie en energie die de meiden uitstralen tijdens hun live shows klinken ook door op album ‘All Or Nothing’. De elf songs laten je rocken, verliefd worden en sporen je aan het beste uit jezelf te halen.

De muziek van Luminize heeft nog voor de album release al het nodige stof doen opwaaien. De band speelt in thuisland Kroatië en in Nederland op grote podia en festivals. Singles ‘Get It Back’ en ‘Kill It With Love’ hebben geleid tot internationale deals met Universal Music, AT Bookings en X-Level. Luminize speelde het afgelopen jaar onder andere op Parkpop en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM.

‘All Or Nothing’ komt uit op 19 februari 2016 via Stargate Music. Op dinsdag 16 februari presenteert Luminize het album aan het publiek in de Sugarfactory in Amsterdam. Meer informatie en tickets voor het concert via: https://www.sugarfactory.nl/. Na de album release party gaat Luminize op tour en zal onder meer optreden in Den Haag, Weert, Middelburg en Zoetermeer. Check www.luminizemusic.com of www.facebook.com/luminize voor alle data. LUMINIZE - ALL OR NOTHING - COVER LOWRES

About Jessica de Wal